Baguetter
Opus Volumkontroll er en konsentrert volumgiver i pulverform. Dette bakehjelpemiddelet
gir mulighet til å regulere ønsket volum i bakevarer. Bakehjelpemiddelet er godt egnet for baguetter.
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 1000 g | Vann |
| 2000 g | Bakemel |
| 2000 g | Polish |
| 50 g | Gjær (fersk) |
| 35 g | Salt fint |
| 20 g | Opus Volumkontroll |
| 20 g | Opus Polar |
Tips
Resept polish:
Vann 1000 g
Bakemel 1000 g
Gjær (fersk) 5 g
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, gjær, salt, emulgator (E472e(raps)), dekstrose, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, antiklumpemiddel (E170), melbehandlingsmiddel (E300).
| Energi Kj/Kcal | 1035/245 |
| Fett | 1,3 |
| Mettede fettsyrer | 0,4 |
| Enumetteded fettsyrer | 0,2 |
| Flerumetteded fettsyrer | 0,6 |
| Karbohydrater | 47,8 |
| Sukkerarter | 0,3 |
| Kostfiber | 3,6 |
| Protein | 8,6 |
| Salt | 0,76 |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.