Baguetter

Opus Volumkontroll er en konsentrert volumgiver i pulverform. Dette bakehjelpemiddelet
gir mulighet til å regulere ønsket volum i bakevarer. Bakehjelpemiddelet er godt egnet for baguetter.

Lenke kopiert!

Ingredienser

1000 g Vann
2000 g Bakemel
2000 g Polish
50 g Gjær (fersk)
35 g Salt fint
20 g Opus Volumkontroll
20 g Opus Polar

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid 4+6 min.
Hviletid 45 min.
Deigtemperatur 24 °C
Oppslag Som baguetter
Rasketid 45 min.
Skyvetemperatur 250 °C
Steketemperatur 225 °C
Steketid 14 - 20 min.
Dekor etter ønske
Bruttovekt per enhet 350 - 450 gram

Tips

Resept polish: 
Vann 1000 g
Bakemel 1000 g
Gjær (fersk) 5 g

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

hvetemel, vann, gjær, salt, emulgator (E472e(raps)), dekstrose, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, antiklumpemiddel (E170), melbehandlingsmiddel (E300).  

Energi Kj/Kcal 1035/245
Fett 1,3
Mettede fettsyrer 0,4
Enumetteded fettsyrer 0,2
Flerumetteded fettsyrer 0,6
Karbohydrater 47,8
Sukkerarter 0,3
Kostfiber 3,6
Protein 8,6
Salt 0,76

Bli inspirert av flere oppskrifter

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala