

Brioche med sjokolade
Ingredienser
900 g | Vann |
1950 g | Hvetemel siktet |
500 g | Opus Brioche |
300 g | Egg, rå |
150 g | Gjær, fersk |
150 g | Smør |
150 g | Opus 5 |
150 g | Sjokoladebiter |
50 g | Sjokoladekonsentrat/kakao |
Arbeidsbeskrivelse
Eltetid (avhengig av utstyr) | 2 + 6 min |
Deigtemperatur | 25 °C |
Liggetid | 30 min |
Rasketid | Ca. 45 min |
Skyvetemperatur | 210 °C |
Steketemperatur | 190 °C |
Steketid | Ca. 30 min |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Hvetemel siktet
Varenummer 500120
Sekk, 20 kg
Finnes også som: Storsekk, 800 kg Sekk, 25 kgBulk
Siktet hvetemel er sammensatt av utvalgte hvetesorter for å sikre et mel med god bakeevne og god eltetoleranse. Melet er et forholdsvis sterkt mel som egner seg godt til alle typer gjærbakst. Det egner seg også godt til kaker, rører og jevninger i saus og suppe.

Opus Brioche
Varenummer 705273
Sekk, 25 kg
Opus Brioche er en premiks for å bake Brioche. Inneholder ikke animalsk fett eller palmeolje/palmefett.

Opus 5
Varenummer 705135
Kartong, 20 kg (4 x 5 kg)
Finnes også som: Kontainer, 630 kg (126 x 5 kg)
OPUS 5 er et "all round" vegetabilsk bakefett som skal brukes som basisfett i stedet for bakemargarin. Produktet har en høy effekt og er økonomisk i bruk. I gjærbakst kan det erstatte bakemargarin med halv dosering. Rasketiden kan reduseres og holdbarheten på ferdigprodukt økes. Inneholder ikke animalsk fett eller palmeolje/palmefett.
Glutenfri
Innhold
hvetemel, vann, egg, sukker, gjær, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, sjokoladebiter (melk), fløte, hvetegluten, kakao, salt, melk, fermentert hvetemel, emulgator (E472e og E471), melbehandlingsmiddel (E300), naturlig smøraroma*, syrekultur, vitamin D og farge (E160a og E101). *inneholder ikke melk
Energi Kj/Kcal | 1381/329 |
Fett | 11,7 |
Mettede fettsyrer | 5,9 |
Enumetteded fettsyrer | 3,6 |
Flerumetteded fettsyrer | 1,6 |
Karbohydrater | 45,4 |
Sukkerarter | 8 |
Kostfiber | 2,1 |
Protein | 9,3 |
Salt | 0,74 |
Bli inspirert av flere oppskrifter

Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.
