Brioche med sjokolade

Ingredienser

900 g Vann
1950 g Hvetemel siktet
500 g Opus Brioche
300 g Egg, rå
150 g Gjær, fersk
150 g Smør
150 g Opus 5
150 g Sjokoladebiter
50 g Sjokoladekonsentrat/kakao

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid (avhengig av utstyr) 2 + 6 min
Deigtemperatur 25 °C
Liggetid 30 min
Rasketid Ca. 45 min
Skyvetemperatur 210 °C
Steketemperatur 190 °C
Steketid Ca. 30 min

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Hvetemel siktet

Varenummer 500120

Sekk, 20 kg

Finnes også som: Storsekk, 800 kg Sekk, 25 kgBulk

Siktet hvetemel er sammensatt av utvalgte hvetesorter for å sikre et mel med god bakeevne og god eltetoleranse. Melet er et forholdsvis sterkt mel som egner seg godt til alle typer gjærbakst. Det egner seg også godt til kaker, rører og jevninger i saus og suppe.

Opus Brioche

Varenummer 705273

Sekk, 25 kg

Opus Brioche er en premiks for å bake Brioche. Inneholder ikke animalsk fett eller palmeolje/palmefett.

Opus 5

Varenummer 705135

Kartong, 20 kg (4 x 5 kg)

Finnes også som: Kontainer, 630 kg (126 x 5 kg)

OPUS 5 er et "all round" vegetabilsk bakefett som skal brukes som basisfett i stedet for bakemargarin. Produktet har en høy effekt og er økonomisk i bruk. I gjærbakst kan det erstatte bakemargarin med halv dosering. Rasketiden kan reduseres og holdbarheten på ferdigprodukt økes. Inneholder ikke animalsk fett eller palmeolje/palmefett.

Glutenfri

Innhold

hvetemel, vann, egg, sukker, gjær, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, sjokoladebiter (melk), fløte, hvetegluten, kakao, salt, melk, fermentert hvetemel, emulgator (E472e og E471), melbehandlingsmiddel (E300), naturlig smøraroma*, syrekultur, vitamin D og farge (E160a og E101). *inneholder ikke melk

Energi Kj/Kcal 1381/329
Fett 11,7
Mettede fettsyrer 5,9
Enumetteded fettsyrer 3,6
Flerumetteded fettsyrer 1,6
Karbohydrater 45,4
Sukkerarter 8
Kostfiber 2,1
Protein 9,3
Salt 0,74

Bli inspirert av flere oppskrifter

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala