Brioche småbrød
Brioche er fransk gjærbakst rik på egg og smør, noe som gjør den saftig og smakfull. Server nybakt brioche med syltetøy, marmelade eller appelsincurd.
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 900 g | Vann |
| 2000 g | Bakemel |
| 500 g | Opus Brioche |
| 300 g | Egg, rå |
| 200 g | Gjær (fersk) |
| 150 g | Opus 5 |
| 5 g | Opus Fersk |
Tips
Bakes i små brødformer.
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, egg, gjær, sukker, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, hvetegluten, emulgator (E472e og E471), salt, melk, fermentert hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), naturlig smøraroma* og farge (E160a og E101). *inneholder ikke melk
| Energi Kj/Kcal | 1271/301 |
| Fett | 7,8 |
| Mettede fettsyrer | 3,4 |
| Enumetteded fettsyrer | 2,4 |
| Flerumetteded fettsyrer | 1,6 |
| Karbohydrater | 46,8 |
| Sukkerarter | 6,1 |
| Kostfiber | 2,1 |
| Protein | 9,9 |
| Salt | 0,72 |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.