Croissant basert på briochedeig

Lenke kopiert!

Ingredienser

800 g Vann
2000 g Hvetemel siktet
400 g Opus Brioche
300 g Egg, rå
100 g Gjær (fersk)
1000 g Opus 3 Rullemargarin

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid (avhengig av utstyr) 2 + 6 min
Deigtemperatur 25 °C
Hviletid 30 min
Rasketid Ca. 45 min
Skyvetemperatur 210 °C
Steketemperatur 190 °C
Steketid Ca. 20 min

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

hvetemel, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, vann, egg, sukker, gjær, hvetegluten, emulgator (E472e, E471, E475, E322 (SOYAlecitin)), salt, melk, fermentert hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), surhetsregulerende middel (E330), naturlig smøraroma* og farge (E160a, E101 og 160b).   *inneholder ikke melk

Energi Kj/Kcal 1671/400
Fett 22,7
Mettede fettsyrer 11,9
Enumetteded fettsyrer 6,9
Flerumetteded fettsyrer 3,5
Karbohydrater 39,8
Sukkerarter 4,9
Kostfiber 1,7
Protein 8,3
Salt 1

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala