Fine horn

Lenke kopiert!

Ingredienser

1000 g Vann
1750 g Bakemel
75 g Gjær (fersk)
50 g Sukker
30 g Fint raffinert salt
25 g Opus Polar
15 g Opus 5

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid 4+5 min.
Hviletid 15 min.
Deigtemperatur 24 °C
Oppslag som horn
Rasketid 45 min.
Skyvetemperatur 250 °C
Steketemperatur 225 °C
Steketid 14 - 16 min.
Dekor revet ost, sesamfrø, solsikkekjerner, valmuefrø
Bruttovekt per enhet 80 - 120 gram

Tips

Opus Polar passer utmerket til frosne deigemner som skal innom fryseren i en kortere periode.

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

hvetemel, vann, gjær, sukker, salt, emulgator (E472e(raps), E471 (raps)), dekstrose, rapsolje, fullherdet rapsog kokosolje, melbehandlingsmiddel (E300) og smøraroma* *aroma inneholder ikke melk.

Energi Kj/Kcal 1067/253
Fett 1,8
Mettede fettsyrer 0,7
Enumetteded fettsyrer 0,4
Flerumetteded fettsyrer 0,6
Karbohydrater 48,6
Sukkerarter 2,2
Kostfiber 3,6
Protein 8,6
Salt 1,1

Bli inspirert av flere oppskrifter

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala