GrovGo

GrovGo er et sunt og godt brød som som skal mette godt, gi energi og ha god holdbarhet.

Brødet er 56 % grovt med 3 kaker på grovhetsskalaen.

Lenke kopiert!

Ingredienser

500 g Bakemel
500 g Hvetemel sammalt fin
300 g Havremel siktet
100 g Rugmel siktet
60 g Sirup
60 g Hvetegluten
50 g Opus 230
50 g Gjær
50 g Solsikkekjerner, 25 kg
50 g Havregryn store
30 g Salt fint
10 g Maltpulver
10 g Opus 5

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid (avhengig av utstyr) 4+6 min.
Deigtemperatur 26 °C
Liggetid 20 min.
Deigvekt (valgfri) 650 g
Brødform Form
Rasketid 50 min.
Skyvetemperatur 240 °C
Steketemperatur 200 °C
Steketid 40 min.

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

vann, hvetemel, sammalt hvete, fullkornsmel av havre, siktet rugmel, hvetegluten, sirup (sirup, salt), solsikkekjerner, gjær, havregryn, salt, hvetegluten, vegetabilsk fett (raps, fullherdet raps, fullherdet kokos), flytende malt (vann, byggmalt, røstet maltet bygg), sukker, melbehandlingsmiddel E300, emulgatorer (E472e, E471), aroma, enzymer

Energi Kj/Kcal 886 kJ/209 kcal
Fett 3,3 g
Mettede fettsyrer 0,6 g
Enumetteded fettsyrer 0,9 g
Flerumetteded fettsyrer 1,2 g
Karbohydrater 35 g
Sukkerarter 2,5 g
Kostfiber 5,5 g
Protein 9,6 g
Salt 1,1 g

Bli inspirert av flere oppskrifter

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala