Grove Briks

Grove, gode og saftige briks smaker godt og kan varies med ulike typer pålegg. 

Briksene er 57 % grove og får tre kaker på grovhetsskala.

Lenke kopiert!

Ingredienser

Arbeidsbeskrivelse

Tips

Varier med ulike sorter frø som topping. Påsmurt er briksene et flott syn i bakeridisken. 

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

vann, hvetemel, sammalt hvete, fullkornsmel av hvete og melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), siktet rugmel, havregryn, gjær, solsikkekjerner, havremel siktet, sirup (sirup, salt), salt, rapsolje, kli av hvete, hvetegluten, flytende malt (vann, byggmalt, røstet maltet bygg), melbehandlingsmiddel E300, emulgator E472e, vegetabilsk fett (raps, fullherdet raps, fullherdet kokos), enzymer

Energi Kj/Kcal 838 kJ/198 kcal
Fett 3,3 g
Mettede fettsyrer 0,5 g
Enumetteded fettsyrer 1,3 g
Flerumetteded fettsyrer 1,4 g
Karbohydrater 35 g
Sukkerarter 2,2 g
Kostfiber 5,6 g
Protein 7,4 g
Salt 1,1 g

Bli inspirert av flere oppskrifter

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala