

Havrecookies
Søte, sprø og med en seig kjerne er disse havrecookiesene uimotståelig. Havrecookiesene er bakt med havremel, kokossukker og sjokoladebiter.
Lenke kopiert!
Ingredienser
1200 g | Fibra Fullkornshavremel |
1200 g | Kokossukker |
100 g | Bakepulver |
60 g | Vaniljesukker |
400 g | Sjokoladebiter |
500 g | Olje |
500 g | Egg |
Tips
Sjokoladebiter kan erstattes av frø, nøtter, havre, tørket frukt eller annet.
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
Fibra Fullkorns - havremel, kokossukker, rapsolje, egg , sjokolade, bakepulver og vaniljesukker.
Energi Kj/Kcal | 1841 Kj/440 Kcal |
Fett | 19,2 g |
Mettede fettsyrer | 3,2 g |
Enumetteded fettsyrer | 9,7 g |
Flerumetteded fettsyrer | 4,9 g |
Karbohydrater | 58 g |
Sukkerarter | 39,5 g |
Kostfiber | 3,7 g |
Protein | 5,3 g |
Salt | 0,78 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter

Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.
