Havrecookies

Søte, sprø og med en seig kjerne er disse havrecookiesene uimotståelig. Havrecookiesene er bakt med havremel, kokossukker og sjokoladebiter.

Lenke kopiert!

Ingredienser

1200 g Fibra Fullkornshavremel
1200 g Kokossukker
100 g Bakepulver
60 g Vaniljesukker
400 g Sjokoladebiter
500 g Olje
500 g Egg

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid (avhengig av utstyr) 2 min.
Deigvekt 25 g
Skyvetemperatur 180 °C
Steketid 180 °C
Steketid Ca. 8 min.

Tips

Sjokoladebiter kan erstattes av frø, nøtter, havre, tørket frukt eller annet.

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

Fibra Fullkorns - havremel, kokossukker, rapsolje, egg , sjokolade, bakepulver og vaniljesukker.

Energi Kj/Kcal 1841 Kj/440 Kcal
Fett 19,2 g
Mettede fettsyrer 3,2 g
Enumetteded fettsyrer 9,7 g
Flerumetteded fettsyrer 4,9 g
Karbohydrater 58 g
Sukkerarter 39,5 g
Kostfiber 3,7 g
Protein 5,3 g
Salt 0,78 g

Bli inspirert av flere oppskrifter

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala