Julebrød med Diamant hvetebakst
Diamant hvetebakst er en premiks for å bake boller og annen saftig hvetebakst. Bruk premiksen også til å bake tradisjonelle julebrød. Julebrødene holder seg saftig og gode og smaker uimotståelig godt.
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 1000 g | Vann |
| 2250 g | Hvetemel siktet |
| 500 g | Diamant hvetebakst |
| 160 g | Gjær (fersk) |
| 100 g | Egg |
| 50 g | Olje |
| 200 g | Opus 5 |
| 900 g | Rosiner |
Tips
Les mer om Diamant Hvetebakst her
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, rosiner, sukker, vegetabilsk fett (raps, fullherdet raps, fullherdet kokos), gjær, egg, rapsolje, melkepulver, emulgatorer (E472e, E471, E481), dekstrose, hvetegluten, salt, melbehandlingsmiddel E300, enzymer, aroma, farge (E160a, E101)
| Energi Kj/Kcal | 1379 kJ/326 kcal |
| Fett | 6,9 g |
| Mettede fettsyrer | 2,3 g |
| Enumetteded fettsyrer | |
| Flerumetteded fettsyrer | |
| Karbohydrater | 58 g |
| Sukkerarter | 21 g |
| Kostfiber | 2,8 g |
| Protein | 8,1 g |
| Salt | 0,61 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.