Julenissebrownies

Brownies er en vinner i alle selskaper, også i julen. Lag små nisser av brownies, perfekt som førjulskos eller på kakebordet i julen.

Lenke kopiert!

Ingredienser

1000 g
150 g (smeltet) Smør/margarin
100 g Vann
100 g Egg

Arbeidsbeskrivelse

Form Langpanne (20 x 40 cm)
Steketemperatur 175 °C
Steketid Ca. 20 min

Tips

Kakerestene blir flotte brownieskuler. Kjør kakeresten sammen med syltetøy til en masse. Form kuler som dyppes i sjokolade.

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

Sukker, hvetemel, smør, vann, egg, kakao, vaniljesukker (potetstivelse, vaniljearoma), salt, hevemiddel (E450, E500, E341). Jordbær og kremfløte til pynt

Energi Kj/Kcal 1659 / 394
Fett 11,9 g
Mettede fettsyrer 6,8 g
Enumetteded fettsyrer 3,3 g
Flerumetteded fettsyrer 0,5 g
Karbohydrater 66,1 g
Sukkerarter 51,8 g
Kostfiber 1,9 g
Protein 4,8 g
Salt 0,4 g

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala