Kokosmakroner
Lag perfekte kokosmakroner til jul som er sprø på toppen og seig inni. Perfekt som gave og perfekt på kakebordet.
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 1000 g | Egg |
| 1250 g | Sukker |
| 500 g smeltet og helt avkjølt | Smør |
| 2000 g | Kokosmasse |
| 250 - 300 g | Hvetemel siktet |
| 25 g | Bakepulver |
Tips
Pakk 5 kokosmakroner i cellofanpapir og pynt med sløyfe. La posene stå oppå disken som blikkfang.
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
Kokosmasse, egg, sukker, smør, hvetemel, bakepulver
| Energi Kj/Kcal | 2038/485 |
| Fett | 35,9 g |
| Mettede fettsyrer | 28,3 g |
| Enumetteded fettsyrer | 3 g |
| Flerumetteded fettsyrer | 0,6 g |
| Karbohydrater | 31,2 g |
| Sukkerarter | 27,5 g |
| Kostfiber | 6,6 g |
| Protein | 6,1 g |
| Salt | 0,44 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.