

Proteinstykker
Protein er i fokus som aldri før og her har vi en spennende oppskrift på proteinstykker med revet ost og sesamfrø. Rundstykkene inneholder 18 g protein pr. stk og kan merkes:
- Høyt Proteininnhold
- Høyt Kostfiberinnhold
- Lavt Karbohydratinnhold
Proteinstykkene er 34 % grove og får 2 kaker på grovhetsskala.
Lenke kopiert!
Ingredienser
700 g | Vann |
425 g | Bakemel |
350 g | Proteinbrødblanding |
90 g | Gresskarkjerner, 25 kg |
85 g | Ost, gulost |
40 g | Gjær (fersk) |
25 g | Hvetekli |
15 g | Salt fint |
10 g | Opus 1000 |
Tips
Server rundstykkene med ost, da blir de ekstra proteinrike.
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
melk, hvetemel, hvetegluten, gresskarkjener, ost, soyaprotein, kuttede soyaflak, sammalt rug, gule linfrø, sammalt hvete, solsikkekjerner, gjær, hvetekim, hvetekli, rugmalt, tørket surdeig av rug, linfrø, salt, surhetsregulerende middel (natriumacetat) emulgator (E472e), rapsolje og tørrgjær.
Energi Kj/Kcal | 1025 kJ/245 kcal |
Fett | 7,1 g |
Mettede fettsyrer | 1,9 g |
Enumetteded fettsyrer | 0,9 g |
Flerumetteded fettsyrer | 1,7 g |
Karbohydrater | 24 g |
Sukkerarter | 0,7 g |
Kostfiber | 6,6 g |
Protein | 18 g |
Salt | 1,05 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter

Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.
