Rustikke brød med Tipo 0
Tipo 0 er ekstra finmalt og egner seg meget godt til rustikk bakst. Baksten er godt følge til salaten eller nytes kun med smør eller en god olivenolje.
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 1000 g | Vann | 
| 1100 g | Tipo 0 | 
| 200 g | Opus Håndverksbakst, grov | 
| 30 g | Salt | 
| 20 g | Olivenolje | 
| 15 g | Gjær (fersk) | 
| 10 g | Surdeig av hvete flytende | 
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, hvetegluten, fermentert hvetemel, vegetabilsk olje (oliven og raps), gjær, surdeig av hvete, sukker, ertefiber, emulgator (E472e, E412) og melbehandlingsmiddel (E300).
| Energi Kj/Kcal | 947 kJ/224 kcal | 
| Fett | 2,4 g | 
| Mettede fettsyrer | 0,9 g | 
| Enumetteded fettsyrer | 0,9 g | 
| Flerumetteded fettsyrer | 0,5 g | 
| Karbohydrater | 39,4 g | 
| Sukkerarter | 0,9 g | 
| Kostfiber | 1,9 g | 
| Protein | 10,2 g | 
| Salt | 1,4 g | 
Bli inspirert av flere oppskrifter
  Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.