Rustikke brød med Tipo 0
Tipo 0 er ekstra finmalt og egner seg meget godt til rustikk bakst. Baksten er godt følge til salaten eller nytes kun med smør eller en god olivenolje.
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 1000 g | Vann |
| 1100 g | Tipo 0 |
| 200 g | Opus Håndverksbakst, grov |
| 30 g | Salt |
| 20 g | Olivenolje |
| 15 g | Gjær (fersk) |
| 10 g | Surdeig av hvete flytende |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
hvetemel, vann, hvetegluten, fermentert hvetemel, vegetabilsk olje (oliven og raps), gjær, surdeig av hvete, sukker, ertefiber, emulgator (E472e, E412) og melbehandlingsmiddel (E300).
| Energi Kj/Kcal | 947 kJ/224 kcal |
| Fett | 2,4 g |
| Mettede fettsyrer | 0,9 g |
| Enumetteded fettsyrer | 0,9 g |
| Flerumetteded fettsyrer | 0,5 g |
| Karbohydrater | 39,4 g |
| Sukkerarter | 0,9 g |
| Kostfiber | 1,9 g |
| Protein | 10,2 g |
| Salt | 1,4 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.