Vaniljekrem
Vaniljekrem smaker godt som fyll i kaker og boller. Opus vaniljekrem er en kaldrørt vaniljekrem. Produktet røres ut i vann og gir en bake- og frysestabil krem. Kremen er passe stiv for sprøyting, ligger fint i bakverket og har en jevn snittflate.
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 400 g | Vaniljekrempulver (73) |
| 1000 g | Vann |
Tips
Ønsker du en litt stivere og mer fyldig vaniljekrem? Tilsett pisket krem i vaniljekremen.
1 kg kremfløte piskes til krem, røres sammen med 500 g stivpisket vaniljekrem.
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
Vann, sukker, modifisert stivelse (E1414), melkepulver, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, fortykningsmiddel (E401), salt, emulgator (E471), farge (E160a og E101), aroma (vanilje).
| Energi Kj/Kcal | 484/114 |
| Fett | 1,4 g |
| Mettede fettsyrer | 1,3 g |
| Enumetteded fettsyrer | 0,7 g |
| Flerumetteded fettsyrer | 0,2 g |
| Karbohydrater | 23,9 g |
| Sukkerarter | 17,3 g |
| Kostfiber | 0,4 g |
| Protein | 1,4 g |
| Salt | 0,26 g |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.