Grunnresept Middelhavsmiks

Middelhavsmiksen inneholder bla. rismel, surdeig og bakehjelpemidler, den er allsidig i bruk og perfekt for å lage deilig middelhavsbakst. 
Her finner du grunnresepten, nå kan du leke deg og bake sprø og luftige pinsa og ciabatta eller saftige og myke focaccia. 

Lenke kopiert!

Ingredienser

800 g Hvetemel siktet
200 g Middelhavs premiks
690 g Vann
22 g Salt fint
20 g Olivenolje
10 g Gjær (fersk)

Arbeidsbeskrivelse

Eltetid (avhengig av utstyr) 3+10 min.
Deigtemperatur 24 - 25 °C
Hviletid 45 min.
Rasjetid 2-3 timer eller over natt på kjøl
Ønsket form og dekor
Stekes i steinovn Temp og tid etter type bakst

Tips

Les mer om den populære pinsaen her.

Produkter du kan benytte til denne oppskriften

Innhold

Energi Kj/Kcal
Fett
Mettede fettsyrer
Enumetteded fettsyrer
Flerumetteded fettsyrer
Karbohydrater
Sukkerarter
Kostfiber
Protein
Salt 0

Baseskalaen

Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.

 

Se vår baseskala