Grunnresept Middelhavsmiks
Middelhavsmiksen inneholder bla. rismel, surdeig og bakehjelpemidler, den er allsidig i bruk og perfekt for å lage deilig middelhavsbakst.
Her finner du grunnresepten, nå kan du leke deg og bake sprø og luftige pinsa og ciabatta eller saftige og myke focaccia.
Lenke kopiert!
Ingredienser
| 800 g | Hvetemel siktet |
| 200 g | Middelhavs premiks |
| 690 g | Vann |
| 22 g | Salt fint |
| 20 g | Olivenolje |
| 10 g | Gjær (fersk) |
Produkter du kan benytte til denne oppskriften
Innhold
| Energi Kj/Kcal | |
| Fett | |
| Mettede fettsyrer | |
| Enumetteded fettsyrer | |
| Flerumetteded fettsyrer | |
| Karbohydrater | |
| Sukkerarter | |
| Kostfiber | |
| Protein | |
| Salt | 0 |
Bli inspirert av flere oppskrifter
Baseskalaen
Det kan være vanskelig å bedømme hvor grovt et brød er ut fra utseende. Fastslå grovheten på brødet ved bruk av baseskalen og finn inspirasjon til oppskrifter.