Grove fristelser – med smak av kvalitet og omtanke

Grovt brød er en av bærebjelkene i det norske kostholdet. Det er enkelt, smakfullt og allsidig – perfekt til både frokost, lunsj og kveldsmat. De grovere variantene gir kroppen viktige næringsstoffer og fiber, som mange av oss får for lite av i hverdagen.

Grovt brød er en av bærebjelkene i det norske kostholdet. Det er enkelt, smakfullt og allsidig – perfekt til både frokost, lunsj og kveldsmat. De grovere variantene gir kroppen viktige næringsstoffer og fiber, som mange av oss får for lite av i hverdagen.

Hos Norgesmøllene brenner vi for å løfte frem det grove brødet – både som en smakfull opplevelse og som en viktig del av et balansert kosthold. I samarbeid med Matprat jobber vi for å gi brødet den oppmerksomheten det fortjener, og inspirere til å spise mer grov bakst i norske hjem.

Våre dyktige bakere har utviklet et knippe nye, grove oppskrifter – fra saftige brød til smakfulle rundstykker og briks – alle laget med de beste råvarene. Her får du både inspirasjon og gode øyeblikk, med bakst som smaker like godt som den gjør godt.

La deg friste. La deg inspirere. Bak grovt – og godt.

Kornguiden

Norgesmøllene representerer over 150 år med samlet kunnskap om korn. Helt siden 1866 har vi gjennom generasjoner jobbet med kornbaserte produkter. Vi er fagfolk som kan korn. I vår Norgesmøllene kornguide ønsker vi å dele vår kunnskap med deg.

 

Se vår guide